Reparatie & storingen
Louwers Deurtechnieken is de perfecte reparatiespecialist. De reparatie van alle merken bedrijfs- en garagedeuren wordt vakkundig door ons verzorgd. Mechanische en elektronische storingen lossen wij tevens voor u op.

Het leveren en bestellen van benodigde onderdelen, gebeurt via een uitgebreid dealernetwerk, waardoor wij in alle gevallen originele onderdelen op uw deur kunnen monteren. Hiermee wordt een veilig en betrouwbaar gebruik van uw deur, door ons gegarandeerd. Wij zijn in het bezit van een eigen hoogwerker, waardoor een (nood)reparatie direct door ons kan worden uitgevoerd.

Keuring en onderhoud
Ook verzorgen wij voor bedrijven de wettelijk verplichte jaarlijkse onderhouds- en inspectiebeurten aan de bedrijfsdeuren.

Sinds 2008 is een jaarlijkse keuring van uw deuren verplicht voor de arbeidsinspectie. Uw deuren worden zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig, worden in overleg met u, de versleten onderdelen vervangen. Na afloop ontvangt u van ons een keuringssticker op de deur en (indien vereist) een keuringsrapport.

Schade afhandeling met verzekeringsmaatschappijen
Tevens kunnen wij in geval van schade aan uw deur, een noodreparatie verrichten. Hierna kunnen wij, indien noodzakelijk, een vakkundige schade expertise voor u opstellen voor uw verzekeringsmaatschappij. Na goedkeuring van uw verzekering kunnen wij ook de volledige reparatie van uw deur verzorgen. Tevens dragen wij zorg voor een verantwoorde afvoer van de kapotte materialen.

Voor storingen en reparatie:
040 262 39 30