Louwers Deurtechnieken, dé deurzetters en specialisten van Eindhoven en omgeving, gevestigd in Veldhoven heeft zich de afgelopen 12,5 jaar gespecialiseerd in het leveren, monteren en repareren van diverse soorten industriële deuren en elektrische garagedeuren. Tevens hebben wij de nodige kennis en vakmanschap in huis voor reparatie van rolluiken.

Wij hebben ons omringd door een betrouwbaar netwerk van leveranciers. In samenwerking met hen leveren wij verschillende merken bedrijfsdeuren, garagedeuren, speedgates, strookgordijnen, diverse soorten (stalen) rolluiken en brandvertragende schuifdeuren. Tevens bieden wij andere brandvertragende producten aan, zoals overheaddeuren, rolpoorten en roldoeken.

Louwers Deurtechnieken is sterk in het repareren van bedrijfs- en garagedeuren. In overleg zoeken wij samen naar een betaalbare en snelle oplossing voor de reparatie van uw kapotte deur. Wij zijn in het bezit van een hoogwerker en alle benodigde gereedschappen, zodoende kunnen wij uw defecte deur direct en snel maken. Tevens kunnen wij uw rolluiken repareren wanneer nodig.

Denkt u aan een nieuwe deur? Dan kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Naar aanleiding van uw offerteaanvraag nemen wij contact met u op om uw specifieke wensen te bespreken en een offerte op maat af te kunnen geven.