Open uw bedrijfsdeur met veilige telefoon app

SLIMME DEUROPENER VOOR BEDRIJFSDEUREN

Home>Slimme deuropener voor bedrijfsdeuren
Bedrijfsdeuren: Sectionaaldeur met Loopdeur | Louwers Deurtechnieken
Gecontroleerde toegang tot uw bedrijf met de
Slimme deuropener voor bedrijfsdeuren

Deze vernieuwde slimme deuropener met app werkt via WIFI en is ontwikkeld met oog op gebruiksgemak, waarbij veiligheid uiteraard voorop staat.

veilige app op de telefoon van uw medewerkers
controle over wie wanneer toegang heeft
bedrijfsdeur openen van op afstand
makkelijk gebruikers toevoegen en weer verwijderen
ook op bestaande systemen toe te passen

OFFERTE AANVRAGEN
MEER INFORMATIE
Home>Slimme deuropener voor bedrijfsdeuren
Bedrijfsdeuren: Sectionaaldeur met Loopdeur | Louwers Deurtechnieken
Gecontroleerde toegang tot uw bedrijf met de
Slimme deuropener voor bedrijfsdeuren

Deze vernieuwde slimme deuropener met app werkt via WIFI en is ontwikkeld met oog op gebruiksgemak, waarbij veiligheid uiteraard voorop staat.

veilige app op de telefoon van uw medewerkers
controle over wie wanneer toegang heeft
bedrijfsdeur openen van op afstand
makkelijk gebruikers toevoegen en weer verwijderen
ook op bestaande systemen toe te passen

OFFERTE AANVRAGEN
MEER INFORMATIE
Toegang tot uw bedrijf met de slimme deuropener voor bedrijfsdeuren:

Gecontroleerd toegang verlenen, veilig en gemakkelijk in gebruik!

De tijd staat niet stil en wij van Louwers Deurtechnieken ook niet. Wij bieden onze klanten een vernieuwde slimme garagedeur opener met app op de telefoon. Deze nieuwe slimme garagedeuropener maakt verbinding via WIFI, wat ervoor zorgt dat de garagedeur makkelijker op afstand te bedienen is. Voorwaarde is wel dat bij de bedrijfsdeuren stabiel wifi-ontvangst vanaf de router is. Met deze slimme garagedeuropener kunt u uw bedrijfsdeuren openen met behulp van een app op uw eigen telefoon, door middel van spraakbediening op de telefoon of een assistent zoals SIRI of Alexa. De bedrijfsdeur kan ook nog steeds worden bediend met een gewone (optionele) handzender. Deze app geeft een duidelijk overzicht van het gebruik van de bedrijfsdeuren en registreert alke toegang tot uw bedrijf. Door de geavanceerde dubbele encryptiemethode is de app veilig in het gebruik, buitenstaanders kunnen uw codering niet onderscheppen, kopiëren of uitlezen.
Bovendien kunt u voor elke keer dat de bedrijfsdeur wordt geopend op uw eigen telefoon een melding ontvangen, waardoor u altijd zicht heeft wanneer en wie de bedrijfsdeur opent, waar u ook bent.

Overzichtelijke en makkelijke gebruikers interface

De app is makkelijk te downloaden en te installeren op de telefoon van de gebruikers. De app is overzichtelijk gebouwd waardoor iedereen die met zijn telefoon overweg kan deze app kan gebruiken. U heeft als hoofdgebruiker een compleet overzicht van alle mensen die u geautoriseerd heeft en ziet ook wanneer zij van de app gebruik maken. Op deze manier is uw bedrijf er altijd van verzekerd dat alleen mensen die toegang mogen hebben ook toegang hebben tot uw bedrijf. Desgewenst kunt u een pushbericht op uw telefoon ontvangen waardoor u altijd direct op de hoogte bent als iemand de garagedeur bediend.

VEILIGE TECHNOLOGIE DAT NIEUWE MOGELIJKHEDEN BIEDT VOOR UW BEDRIJF

Deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van handzenders en deuropeners is een geweldige vooruitgang omdat u geen aparte handzender meer nodig heeft voor het bedienen van uw garagedeur. Een groot verschil met handzenders is dat u daarmee geen zicht op wie deze gebruiken en op welke tijden, dit in tegenstelling tot de app op de telefoon.

Mogelijkheden van de app:

Camera met spraakfunctie
Houdt zicht op de garagedeur via uw telefoon.
Wilt u zicht hebben op de binnen- of buitenkant van de garage, dan behoort het plaatsen van camera’s tot de mogelijkheid. Deze kunt u ook via de app bedienen en op uw tablet of telefoon zien wie er voor de deur staat.
De door ons leverbare camera heeft tevens een ingebouwd spraaksysteem. Hierdoor kunt op afstand communiceren én de deur openen voor uw bezoeker, leverancier, medewerker of wie dan ook. Zo heeft u altijd zicht en invloed op wie uw bedrijf wil binnentreden terwijl u niet op de locatie aanwezig hoeft te zijn.

Ledlicht strip
Een andere mooie toevoeging is de LEDlicht strip. Deze lineaire ledverlichting is verkrijgbaar in diverse afmetingen en geeft warm of neutraal wit licht. De intensiteit is makkelijk via de app in te stellen, evenals tijden of momenten waarop het licht moet aangaan, dimmen of uit moet zijn. Verlichting bij uw bedrijfsdeuren biedt meer veiligheid en het is praktisch voor uw leveranciers of medewerkers die in het donker aankomen.
Licht aan de binnenzijde van de ruimte kan ook via de app worden geactiveerd.

Spraakbediening
Alle functies van de app op uw telefoon zijn ook met een spraak-assistent zoals Alexia of SIRI te activeren. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit de auto het commando geven om de bedrijfsdeur voor u te openen. Ook de extra opties zoals het licht en de camera’s zijn geheel via de app op tablet of telefoon kunt u met spraakcommando’s aansturen.

De slimme garagedeuropener is ontwikkeld met oog op gebruiksgemak waarbij veiligheid voorop staat

De gebruikers kunnen de app downloaden naar hun eigen telefoon en u als hoofdgebruiker kunt mensen autoriseren om de app voor de toegang tot uw bedrijf te gebruiken. In dringende gevallen kan dit zelfs als er iemand onverwacht toegang nodig heeft en u op een andere locatie bent. Zo kunt u uw vaste medewerkers toegang geven tijdens de werkuren, leveranciers of andere bezorgers een vast tijdsslot geven zodat zij alleen op de door u aangegeven momenten toegang hebben. Desgewenst krijgt u op uw eigen telefoon een melding als iemand de app gebruikt, zo heeft u ten alle tijden overzicht van wie wanneer uw bedrijf betreedt.

Ook op bestaande systemen toe te passen

Deze slimme garagedeuropener is ook toe te passen op bestaande bedrijfsdeuren welke nu werken met de gebruikelijke handzenders. De aanpassing is minimaal ten opzichte van de winst van het nieuwe gebruiksgemak. Kortom, wij koppelen uw systeem ook aan deze app zodat uw ook met uw huidige systeem gebruik kunt maken van het voordeel dat deze app.

Optimale veiligheid dankzij de doorloopbeveiliging.

Omdat de bedrijfsdeuren van afstand kunnen worden bediend, dus ook wanneer u geen direct zicht heeft op uw garagedeur, wordt dit systeem altijd verkocht in combinatie met een extra doorloop beveiliging. Dit is een extra beveiliging die signaleert wanneer er bijvoorbeeld iets in de deuropening staat. In combinatie met de sluitkant beveiliging, die standaard op uw garagedeuraandrijving zit, is uw deur optimaal beveiligd voor de bediening op afstand en kan er niet per ongeluk iets of iemand zich nog in de opening bevinden bij het sluiten van de garagedeur.

Een kleine prijs voor groot gebruiksgemak en veiligheid.

Wij plaatsen de wifi-ontvanger van het systeem in uw bedrijfsruimte en installeren de doorloopbeveiliging op de bedrijfsdeuren. Desgewenst helpt onze monteur ook bij het installeren van de slimme garagedeuropener app op uw telefoon of tablet. Hij gaat pas weg als u weet hoe het werkt en u alles zelf kunt aanpassen aan uw wensen.
Deze slimme garagedeuropener met app, in combinatie met de doorloop beveiliging, wordt door ons geleverd voor € 375,- (ex. BTW). Wilt u ook de mogelijkheid houden om de garagedeur met een gewone handzender te open, dan kunnen wij die leveren voor een meerprijs van 61,98,- (ex. BTW).

Wat kan de slimme deuropener voor bedrijfsdeuren voor ú betekenen?

de voordelen op een rij:

Bepaal zelf wie toegang krijgt tot uw bedrijf.

Vaste en nieuwe gebruikers makkelijk toevoegen en verwijderen uit de app.

Ontvang een bericht op uw telefoon als iemand de bedrijfsdeur via de app bediend

Geen zender of aparte afstandsbediening, maar op de eigen telefoon te installeren

Openen met virtuele drukknop op je scherm, gemakkelijk in gebruik

Gebruikers makkelijk toevoegen en weer verwijderen.

Met de (optionele) camera met spraakfunctie kunt u communiceren én direct toegang verschaffen aan mensen die voor uw deur staan.

De app is intuïtief, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik.

Logboek is altijd in te zien, daardoor weet u precies wie wanneer de bedrijfsdeur heeft geopend.

Ontvang direct, ter controle, een pushbericht op uw telefoon als iemand de deur opent.

Makkelijk toe te passen op al bestaande systemen.

Heeft u vragen of wilt u de app en het gebruik eerst zien?

Wij snappen dat deze nieuwe technologie ook vragen oproept en wij beantwoorden deze dan ook graag voor u. Neemt u gerust contact met ons op, dan zullen onze vakkundige medewerkers u vriendelijk te woord staan en u naar hun beste kunnen helpen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, dan kunt u de interface en de mogelijkheden van de app zelf komen bekijken. Wij verwelkomen u graag op de Lage Zijde 1b in Eindhoven.

contact

Toegang tot uw bedrijf met de slimme deuropener voor bedrijfsdeuren:

Gecontroleerd toegang verlenen, veilig en gemakkelijk in gebruik!

De tijd staat niet stil en wij van Louwers Deurtechnieken ook niet. Wij bieden onze klanten een vernieuwde slimme garagedeur opener met app op de telefoon. Deze nieuwe slimme garagedeuropener maakt verbinding via WIFI, wat ervoor zorgt dat de garagedeur makkelijker op afstand te bedienen is. Voorwaarde is wel dat bij de bedrijfsdeuren stabiel wifi-ontvangst vanaf de router is. Met deze slimme garagedeuropener kunt u uw bedrijfsdeuren openen met behulp van een app op uw eigen telefoon, door middel van spraakbediening op de telefoon of een assistent zoals SIRI of Alexa. De bedrijfsdeur kan ook nog steeds worden bediend met een gewone (optionele) handzender. Deze app geeft een duidelijk overzicht van het gebruik van de bedrijfsdeuren en registreert alke toegang tot uw bedrijf. Door de geavanceerde dubbele encryptiemethode is de app veilig in het gebruik, buitenstaanders kunnen uw codering niet onderscheppen, kopiëren of uitlezen.
Bovendien kunt u voor elke keer dat de bedrijfsdeur wordt geopend op uw eigen telefoon een melding ontvangen, waardoor u altijd zicht heeft wanneer en wie de bedrijfsdeur opent, waar u ook bent.

Overzichtelijke en makkelijke gebruikers interface

De app is makkelijk te downloaden en te installeren op de telefoon van de gebruikers. De app is overzichtelijk gebouwd waardoor iedereen die met zijn telefoon overweg kan deze app kan gebruiken. U heeft als hoofdgebruiker een compleet overzicht van alle mensen die u geautoriseerd heeft en ziet ook wanneer zij van de app gebruik maken. Op deze manier is uw bedrijf er altijd van verzekerd dat alleen mensen die toegang mogen hebben ook toegang hebben tot uw bedrijf. Desgewenst kunt u een pushbericht op uw telefoon ontvangen waardoor u altijd direct op de hoogte bent als iemand de garagedeur bediend.

VEILIGE TECHNOLOGIE DAT NIEUWE MOGELIJKHEDEN BIEDT VOOR UW BEDRIJF

Deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van handzenders en deuropeners is een geweldige vooruitgang omdat u geen aparte handzender meer nodig heeft voor het bedienen van uw garagedeur. Een groot verschil met handzenders is dat u daarmee geen zicht op wie deze gebruiken en op welke tijden, dit in tegenstelling tot de app op de telefoon.

Mogelijkheden van de app:

Camera met spraakfunctie
Houdt zicht op de garagedeur via uw telefoon.
Wilt u zicht hebben op de binnen- of buitenkant van de garage, dan behoort het plaatsen van camera’s tot de mogelijkheid. Deze kunt u ook via de app bedienen en op uw tablet of telefoon zien wie er voor de deur staat.
De door ons leverbare camera heeft tevens een ingebouwd spraaksysteem. Hierdoor kunt op afstand communiceren én de deur openen voor uw bezoeker, leverancier, medewerker of wie dan ook. Zo heeft u altijd zicht en invloed op wie uw bedrijf wil binnentreden terwijl u niet op de locatie aanwezig hoeft te zijn.

Ledlicht strip
Een andere mooie toevoeging is de LEDlicht strip. Deze lineaire ledverlichting is verkrijgbaar in diverse afmetingen en geeft warm of neutraal wit licht. De intensiteit is makkelijk via de app in te stellen, evenals tijden of momenten waarop het licht moet aangaan, dimmen of uit moet zijn. Verlichting bij uw bedrijfsdeuren biedt meer veiligheid en het is praktisch voor uw leveranciers of medewerkers die in het donker aankomen.
Licht aan de binnenzijde van de ruimte kan ook via de app worden geactiveerd.

Spraakbediening
Alle functies van de app op uw telefoon zijn ook met een spraak-assistent zoals Alexia of SIRI te activeren. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit de auto het commando geven om de bedrijfsdeur voor u te openen. Ook de extra opties zoals het licht en de camera’s zijn geheel via de app op tablet of telefoon kunt u met spraakcommando’s aansturen.

Wat kan de Slimme deuropener voor bedrijfsdeuren voor ú betekenen?

de voordelen op een rij:

Bepaal zelf wie toegang krijgt tot uw bedrijf.

Vaste en nieuwe gebruikers makkelijk toevoegen en verwijderen uit de app.

Ontvang een bericht op uw telefoon als iemand de bedrijfsdeur via de app bediend

Geen zender of aparte afstandsbediening, maar op de eigen telefoon te installeren

Openen met virtuele drukknop op je scherm, gemakkelijk in gebruik

Gebruikers makkelijk toevoegen en weer verwijderen.

Met de (optionele) camera met spraakfunctie kunt u communiceren én direct toegang verschaffen aan mensen die voor uw deur staan.

De app is intuïtief, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik.

Logboek is altijd in te zien, daardoor weet u precies wie wanneer de bedrijfsdeur heeft geopend.

Ontvang direct, ter controle, een pushbericht op uw telefoon als iemand de deur opent.

Makkelijk toe te passen op al bestaande systemen.

Heeft u vragen of wilt u de app en het gebruik eerst zien?

Wij snappen dat deze nieuwe technologie ook vragen oproept en wij beantwoorden deze dan ook graag voor u. Neemt u gerust contact met ons op, dan zullen onze vakkundige medewerkers u vriendelijk te woord staan en u naar hun beste kunnen helpen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, dan kunt u de interface en de mogelijkheden van de app zelf komen bekijken. Wij verwelkomen u graag op de Lage Zijde 1b in Eindhoven.

contact
BEDRIJFSDEUREN VAN NEDERLANDSE TOPKWALITEIT!