Home>BEDRIJFSDEUR IN VELDHOVEN | zwarte sectionaaldeur met loopdeur

BEDRIJFSDEUR IN VELDHOVEN:

Zwarte sectionaaldeur met loopdeur en volglaspanelen
Bedrijfsdeuren: Sectionaaldeur met loopdeur in VELDHOVEN | Louwers Deurtechnieken

In Veldhoven hebben wij het pand van Knegt Quality Tractors voorzien van een 4 meter brede en 4,5 meter hoge sectionaaldeur met zwarte RAL 9005 panelen uit onze STUCCO line. Deze industriele bedrijfsdeur is op ooghoogte voorzien van een vensterpaneel met 2-voudig 21mm Pro-Tec acrylaat beglazing, waarmee de achterliggende bedrijfsruimte van daglicht wordt voorzien en er tevens zicht op de omgeving rondom het pand blijft.

In deze sectionaaldeur hebben wij een loopdeur ingebouwd, zodat bij snel in en uitlopen niet de hele deur hoeft te worden geopend. Dit zorgt voor ee nduuzaam gebruik en bespaard op warmte en energie.
Wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de prachtige uitstraling van dit stijlvolle gebouw, waarbij naast schoonheid de functionaliteit voorop staat.

SAMEN NAAR DE BESTE OPLOSSING

Heeft u vragen, vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw aanvraag zo spoedig mogelijk. Probeer uw aanvraag zo duidelijk mogelijk te omschrijven, dan kunnen wij uw vraag op de beste manier beantwoorden. Uiteraard hebben wij ook een team op kantoor die u telefonisch kan helpen.

maak een afspraak
BEDRIJFSDEUREN VAN NEDERLANDSE TOPKWALITEIT!