Home>BEDRIJFSDEUREN IN BREDA | Gefaseerd project voor duurzaam vastgoed beheer

BEDRIJFSDEUREN IN BREDA:

Gefaseerd project voor duurzaam vastgoed beheer
Bedrijfsdeuren: Sectionaaldeur WAALWIJK | Louwers Deurtechnieken

In Breda faciliteren wij een project waarbij wij elk jaar 5 overheaddeuren vervangen tot uiteindelijk alle 21 deuren in deze opslaghallen vernieuwd zijn. Dit terrein was voorheen eigendom van de Nederlandse Spoorwegen en is aangekocht door een bedrijf in vastgoedbeheer dat deze bedrijfshallen verhuurt. De door ons gemonteerde grijze overheaddeuren uit de STUCCO-line zorgen voor vernieuwde veiligheid en bedrijfszekerheid, terwijl in het straatbeeld de oude stijl blijft behouden. Deze nieuwe overheaddeuren hebben een hogere isolatiewaarde dan de oude stalen rolluiken en bovendien lopen deze overheaddeuren vrijwel geluidloos, waardoor de omgeving geen geluidsoverlast meer ervaart. De vervanging van de oude stalen rolluiken zorgen zeker voor waarde vermeerdering van het vastgoed en kan het nog jaren lang bedrijfszeker verhuurd worden.

Op de foto rechts-onder ziet u een van de oude rolluiken en de andere beelden tonen de door ons geplaatste nieuwe overheaddeuren.

SAMEN NAAR DE BESTE OPLOSSING

Heeft u vragen, vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw aanvraag zo spoedig mogelijk. Probeer uw aanvraag zo duidelijk mogelijk te omschrijven, dan kunnen wij uw vraag op de beste manier beantwoorden. Uiteraard hebben wij ook een team op kantoor die u telefonisch kan helpen.

maak een afspraak
BEDRIJFSDEUREN VAN NEDERLANDSE TOPKWALITEIT!