Home>BEDRIJFSDEUREN IN EINDHOVEN | aluminium frame met glaspanelen

BEDRIJFSDEUREN IN EINDHOVEN:

aluminium frame bedrijfsdeur met glaspanelen
Aluminium frame bedrijfsdeuren met volglas panelen geplaatst bijbij Kwik Fit Eindhoven | Deurtechnieken.nl

Bij een vestiging van Kwik Fit in Eindhoven hebben we 2 vol glas garagedeuren geleverd én gemonteerd. De aluminium frames van 3,6 meter breed en 3,3 meter hoog zijn aan beide zijde gecoat met de passende zwart grijze RAL 7021. In het frame zijn 4 mm hardglas ramen geplaatst welke krasvrij zijn. Deze strakke uitstraling geeft stijl en eigenheid aan de gevel van het bedrijf en sluit goed aan bij de overige ramen. Binnen zorgt het voor een ruimtelijk gevoel op de werkvloer en geeft het een goed zicht op buiten.

Het bodempaneel van de garagedeur, dat aansluit op de grond, is een sandwichpaneel. Hier is speciaal voor gekozen omdat aanrijschade veel voorkomt en hierbij vrijwel altijd het onderste paneel wordt beschadigd. Vervanging van een sandwichpaneel is aanzienlijk goedkoper dan het vervangen van een volledig beglaasd paneel. Dit paneel heeft aan de buitenzijde dezelfde RAL 7021 kleur zodat deze naadloos aansluit bij het geheel. De binnenzijde van het paneel is standaard wit RAL 9002. De top en bodemrubbers zorgen voor een goede dichting en isolerende werking.

Deze garagedeuren zijn voorzien van afstandsbediening en de deuren sluiten automatisch na het passeren van een voertuig. Dit gebeurt uiteraard op een geheel veilige manier door middel van infrarood lichtlijsten (ook wel dagmaat beveiliging genoemd), onderloop beveiliging en slappe kabel beveiliging. Uiteraard kunnen de deuren ook gewoon open blijven staan op een mooie warme dag.
Zoals al onze producten voldoen deze garagedeuren aan alle vereiste NEN normen en Europese CE markering.

Deze aluminium frames zijn naar eigen keuze met verschillende panelen in te vullen, dit kan met glas of met dichte panelen in een kleur naar keuze. Hiermee kunt u dit type garagedeur een geheel eigen uitstraling geven.

SAMEN NAAR DE BESTE OPLOSSING

Heeft u vragen, vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw aanvraag zo spoedig mogelijk. Probeer uw aanvraag zo duidelijk mogelijk te omschrijven, dan kunnen wij uw vraag op de beste manier beantwoorden. Uiteraard hebben wij ook een team op kantoor die u telefonisch kan helpen.

maak een afspraak
BEDRIJFSDEUREN VAN NEDERLANDSE TOPKWALITEIT!