Home>BEDRIJFSDEUREN IN VESSEM | daklijn volgende overheaddeuren met klikvensters

BEDRIJFSDEUREN IN VESSEM:

Daklijn volgende overheaddeuren met klikvensters
Bedrijfsdeuren: Daklijn volgende overheaddeuren in VESSEM | Louwers Deurtechnieken

Voor een bedrijf in de agrarische sector in Vessem hebben wij 5 groene STUCCO-line overheaddeuren van 5 meter breed en 4 meter hoog gemonteerd in nieuw gebouwde opslagruimtes . Deze sectionaaldeuren zijn op ooghoogte voorzien van een rij met 5 klikvensters welke een rustieke uitstraling geven die past bij de landelijke omgeving.

Dakilijn volgende overheaddeur | Louwers DeurtechniekenAgrarische bedrijven werken met grote landbouwmachines en daarom is het van belang dat de breedte en de hoogte van de doorgang niet verkleint wordt. Het railsysteem waarlangs de sectionaaldeuren achter de doorgang omhoog lopen, wordt bovenin bevestigd aan de bestaande dakbalken en volgt zodoende de lijn van het dak waardoor de binnenruimte optimaal benut wordt.

Wij zijn altijd blij dat wij met onze kennis van de montage en techniek van bedrijfsdeuren kunnen bijdragen aan een optimale bedrijfsvoering van onze klanten. Zo behouden wij de liefde voor ons vak en stellen telkens weer alles in het werk om topkwaliteit af te leveren.

SAMEN NAAR DE BESTE OPLOSSING

Heeft u vragen, vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw aanvraag zo spoedig mogelijk. Probeer uw aanvraag zo duidelijk mogelijk te omschrijven, dan kunnen wij uw vraag op de beste manier beantwoorden. Uiteraard hebben wij ook een team op kantoor die u telefonisch kan helpen.

maak een afspraak
BEDRIJFSDEUREN VAN NEDERLANDSE TOPKWALITEIT!