Wij stellen graag voor: Adviseur en medewerker after Sales: Ron Koppelmans.

Interview medewerker: Ron Koppelmans | Deurtechnieken.nl

Bel je naar Deurtechnieken.nl met een vraag, dan krijg je onze Ron aan de lijn. Een top medewerker en vakman op garagedeurengebied. Hij staat iedereen altijd vriendelijk en vakkundig te woord.

1.Hoe ben je in dit vak gerold?
Ik werkte voordat ik bij Louwers kwam 26 jaar als servicemonteur en kende eigenaren Gert Louwers en Bart Van Den Hoogenhoff al jaren voordat ik bij ze in dienst kwam.
Zij zochten een verkoper. Omdat ze op de hoogte waren van mijn kennis heb ik na een uitnodiging én een goed gesprek de knoop doorgehakt en ben voor Louwers Deurtechnieken gaan werken. Hier heb ik nog geen minuut spijt van gehad. Ik vind mijzelf meer een adviseur en geen verkoper omdat ik onze klanten adviseer op basis van mijn praktijkkennis. Zo breng ik bijvoorbeeld ook adviezen uit m.b.t. inspectie/onderhoud van alle type bedrijfsdeuren

2.Waarin onderscheidt Louwers zich?
We horen vaak terug van klanten dat ze houden van onze no nonsens mentaliteit. We hebben een snelle reactietijd, goede service en scherpe tarieven. En het belangrijkste afspraak=afspraak! Daarnaast is onze storingsdienst 24/7 beschikbaar en zijn we dus 365 dagen per jaar bereikbaar.

3.Welk project heeft indruk gemaakt?
Vind ik moeilijk want elk project wordt bij ons op maat gemaakt en is uniek. We bespreken de wensen, eisen en mogelijkheden voorafgaand altijd goed door met de opdrachtgever.