Met vertrouwen in de toekomst kunnen wij met enige trots bekendmaken dat Deurtechnieken Brabant BV, (de overkoepelende BV waaronder Brabant Deur en Louwers Deurtechnieken samenwerken) de panden aan de Lage Zijde 1B & 1C te Eindhoven heeft aangekocht.

Al ruim 24 jaar is Brabant Deur gevestigd op de Lage Zijde 1B te Eindhoven, een mooie locatie op het industrieterrein Kapelbeemd, maar al geruime tijd biedt dit pand niet genoeg mogelijkheden om er een efficiëntere manier van werken mogelijk te maken. Met name de te kleine en gedateerde showroom is een doorn in het oog van de huidige eigenaren.

Door de succesvolle samenwerking tussen Brabant Deur en Louwers Deurtechnieken over de afgelopen jaren, zijn beide bedrijven zodanig gegroeid, dat een grotere huisvesting noodzakelijk is. Door de aankoop van beide panden naast elkaar is het voor ons nu mogelijk om in de toekomst uit te gaan breiden.

Zo wordt er een nieuwe showroom ontwikkeld waarmee we onze klanten een nog beter beeld kunnen gaan geven van de vele mogelijkheden op het gebied van garagedeuren en bedrijfsdeuren en hen uitgebreid kunnen informeren over onze producten.
We blijven werken op de manier die zowel de zakelijke als particuliere klant van ons gewend is;
sterk in maatwerk, kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Wij willen via deze weg al onze opdrachtgevers, leveranciers en particuliere klanten bedanken voor de steun en het vertrouwen in ons. In het bijzonder Hans Becx , BLM Accountants, Freek Steijlen, Janssen Steijlen Makelaars, Joris Souryal, ING zakelijk en het team van Marks Wachters Notarissen.

Dit heeft de volgende stap in de groei van onze bedrijven mogelijk gemaakt en daar zijn wij dankbaar voor én trots op.

Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet!

Gert Louwers en Bart van den Hoogenhoff

Lage zijde 1B & 1C | lokatie van Brabant Deur & Louwers Deurtechnieken | Deurtechnieken Brabant BV Louwers DeurtechniekenGert Louwers en Bart van den Hoogenhoff | Deurtechnieken Brabant BV