Gewoon een heel fijn bedrijf om mee te werken. Aldus Dirk Kusters, Compagnon Vastgoedbeheer

We zijn trots op onze klanten waar we vaak al jaren voor werken, Compagnon Vastgoedbeheer is één van deze klanten. Trots op deze referentie!
‘We waren op zoek naar een servicegericht bedrijf voor de garagedeuren in onze VvE’s. Een bedrijf wat snel reageert bij storingen en reële prijzen hanteert. Vanaf het eerste moment hebben Bart & Gertie de verwachtingen waargemaakt. Na de uitbreiding met Brabant Deur hebben we ook kennis gemaakt met de andere medewerkers, zoals Ron Koppelmans. Ook hij voelt perfect aan wat wij en onze klanten belangrijk vinden.”

Van welke diensten maken jullie gebruik?
Wij hebben diverse garagedeuren (overhead) bij hun in onderhoud. Daarnaast merken we dat ze bij vervanging van de oude garagedeuren als een van de scherpste uit de aanbesteding komen met andere partijen. Voor ons fijn dat we aan onze klanten een partij kunnen adviseren, die hen werkelijk ontzorgt tegen een correcte prijs.

Louwers Deurtechnieken is gewoon een heel fijn bedrijf om mee te werken. Een bedrijf waar de medewerkers weten met welke interessante spanningsvelden wij te maken hebben in VvE-land, dat aanvoelen en ons en onze klanten ontzorgen.